Lijstjestijd: Rondzwerven op internet

4 Aug

Al enkele weken ben ik niet gaan werken ondertussen en het kan soms echt wel wat saai worden. En ik zit ook niet meteen in de situatie om constant leuke dingen te gaan doen. Zowel mijn lichaam als bankrekening laten dat niet echt toe. En heel erg warm weer is ook een beetje een domper op de feestvreugde, want bij die enorme temperaturen voel ik me al snel.. Mweih. Qua creativiteit staat alles ook een beetje op een iets lager pitje, want wij zijn volop aan het inpakken om te verhuizen volgende maand. En heel erg veel zit dus al weggestoken in dozen. De zetel is dus nog steeds mijn beste vriend en ook het internet en mijn laptop liggen me na aan het hart. Hier enkele van mijn favoriete internettijdverdrijfsels!

Pinterest

Natuurlijk, wat anders? Uren en uren en weken en jaren aan een stuk kan je hier rondzwerven. Heel veel van mijn naai- brei- en knutselideetjes komen hiervandaan (zoals de DIY Stempels), alsook interieur-, mode-, beauty- en sinds kort baby- en zwangerschapsinspiratie! Hemels!

Bloglovin

Ik zou een lijstje kunnen maken van mijn favoriete blogs, maar daar komt misschien later nog een artikeltje over. Voorlopig hou ik het bij de website die het me zo gemakkelijk maakt om die blogs allemaal bij te kunnen houden. Je maakt een account aan, stelt de blogs in die je wil volgen en hup, je kan telkens de nieuwste artikels lezen. Handiiiig!

Random tutorial

Dé website voor de creatieve zieltjes onder ons. Ken je de functie op google: ‘een gokje wagen’? Deze website werkt op dezelfde manier. Het enige wat je vooraf weet is dat je op een artistieke, creatieve website terecht komt. En ja, je kan tot in de eeuwigheid blijven doorklikken. Uren internetplezier gegarandeerd, alweer.

Headspace

Eentje voor de mentale gezondheid. En die kan ik dus wel goed gebruiken. Een heel erg leuke website die je elke dag tien minuutjes doet mediteren. FOR FREE!!

Baby op komst

Ik ben zwanger en dus ben ik inderdaad zo een van die hatelijke vrouwen die amper nog iets anders kan dan zuchten, over haar bolle buikje wrijven, over de toekomstige dochter babbelen en natuurlijk over borstvoeding discussiëren. En zeker niet te vergeten: panikeren omdat ik al 10 kg ben bijgekomen terwijl mijn ongeboren prottescheetje amper 1 kg weegt! Hip hoi, op deze website kan ik gemakkelijk mijn gewicht bijhouden, lees ik tips over vanalles en nog wat en doet me gewoon over het algemeen beseffen dat ik niet te snel moet panikeren. Net wat ik nodig heb!

Iemand nog leuke websites voor mij? Ik hoor ze heel graag! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: