Hellow hellow hellooooow

12 Jul

Ik blaas de blog ‘Lieverland’ nieuw leven in. Een frisse start met frisse moed! Ik heb zo veel ideeën en vooral ongelooflijk veel zin om al mijn crazy crea-maaksels en nutteloze weetjes te delen met toevallige en minder toevallige bezoekers van deze blog. Dus euhm… Here we go! Om het allemaal wat duidelijk te maken zal ik mezelf kort voorstellen: Ik ben Eefje, 24 jaar, creatief, melancholisch, intens, dierenliefde, foodaddict, loveaddict, en weetikveelwatnogallemaal. En hey, kijk! Een foto van mezelf! (Snel verder scrollen is toegestaan.)

Eef grote ogen

Ik heb een schattig woefke dat graag ligt te chillen tussen de kussens van mijn bed.

Kortharige bella

Momenteel ziet ze er nogal netjes en kortharig uit, maar normaal gezien is het meer deze coupe die ze rockt:

Bella Harig

Prachtig, nietwaar? (Voor de dierenliefhebbers, Peta-activisten en zo: het haar voor haar ogen is niet zo heel erg, want ze is zo goed als stekeblind). Als vriendje (vijand) van dit harig gevalletje hebben we ook nog een lieve 12-jarige kitler, een zwart-witte poes met Hitlersnor. Maar geen paniek, naast die angstaanjagende snor is ze zo mak als een lammetje.

Eef en poes

En hier is onze allernieuwste en schattigste aanwinst van de familie: Carmel. Een lief katje dat  dringend op zoek was naar een thuis. Ze is het meest hysterische, wilde geval ter wereld. Maar oh zo schattig. En lief. En vermoeiend.

carmel

Ik sluit graag nog af met het feit dat ik ook een vrouw (ja, getrouwd!) heb waarmee ik samenwoon. Sommigen zullen deze bevestiging even nodig hebben: het is inderdaad een meisje. En ik moet zeggen dat ik dat heel plezant vind.

Tahn en eef

En wat ik natuurlijk niet mag vergeten te vermelden… Ik ben zwanger!!! Eind oktober verwachten Tahnee en ik onze eerste kleine meid, spannend!

14

Zo, ik denk dat ik hiermee voorlopig wel kan afsluiten. Maar de prangende en brandende vragen op ieders lippen hoor ik graag. Heel graag zelfs, want ik ben ook nog eens ongelooflijk nieuwsgierig!

Ciao! Eefje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: